UWAGA UWAGA: nasza strona stosuje pliki cookies zwane też ciasteczkami, które pozwalają nam lepiej Ciebie poznać, usprawnić działanie strony, dostosować reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi Nie masz nic przeciwko? Kliknij OK. Chcesz dowiedzieć się więcej?
Sprawdź zasady ochrony prywatności oraz Politykę cookies.
#OPENER2020
1 - 4 Lipca 2020, Gdynia
Lotnisko Gdynia-Kosakowo

UP IN SMOKE

Food Truck UP IN SMOKE serwuje pulled pork burgery przygotowywane na dwu tonowym smokerze (grillo-wędzarni) opalanym suchym, wyselekcjonowanym przez nas, wysokogatunkowym drewnem. czas pieczenia mięsa na dymie to 8 godzin w niskiej, nieprzekraczającej 120*C temperaturze. proces ten nadaje naszym mięsom niepowtarzalnego smaku oraz aromatu. Mięso jest niezwykle kruche oraz soczyste.

  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it