UWAGA UWAGA: nasza strona stosuje pliki cookies zwane też ciasteczkami, które pozwalają nam lepiej Ciebie poznać, usprawnić działanie strony, dostosować reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi Nie masz nic przeciwko? Kliknij OK. Chcesz dowiedzieć się więcej?
Sprawdź zasady ochrony prywatności oraz Politykę cookies.
#OPENER2020
1 - 4 Lipca 2020, Gdynia
Lotnisko Gdynia-Kosakowo

FLAMMASTER

Jesteśmy jedynym na polskim rynku foodtruckiem oferującym placki alzackie (podpłomyki). Założycielem i pomysłodawcą Flammastra jest Kamil - pasjonat dobrego jedzenia i kucharz z wieloletnim doświadczeniem.

Dzięki jego umiejętności łączenia smaków nasza oferta zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Serwujemy placki zarówno z dodatkami mięsnymi, jak i w wersji wege. Nie jesteśmy obojętni też na produkty sezonowe i bardzo chętnie wzbogacamy nimi nasze nietuzinkowe menu.

  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it
  • Wait for it