4-7.07.2018, GDYNIA

LOTNISKO GDYNIA-KOSAKOWO

Formularze zgłoszeniowe
pl en
MIASTECZKO

JEDZENIE

BEEF’N’ROLL – Uwielbiamy jeść, uwielbiamy burgery, dlatego robimy to, co robimy. Uważamy, że najważniejsze są składniki, że każdy z nich wpływa na efekt końcowy. Nasi dostawcy, czy to wołowiny czy też warzyw , zapewniają nam najlepszą jakość. Bułki wypieka dla nas i tylko dla nas zaprzyjaźniona piekarnia, bez żadnych konserwantów. Zamierzamy karmić w różnych miejscach, również na różnego rodzaju wydarzeniach.

HAPPY LITTLE TRUCK – Wrocławski foodtruck serwujący pizzę prosto z szamotowego pieca typu neapolitańskiego, opalanego drewnem. W mobilnej pizzerii powstaje prawdziwa włoska pizza z najlepszymi składnikami oraz zapiekane w piecu makarony z autorskimi sosami.

WAFFIEZZ – Ciepłe, wypiekane świeżo na miejscu wafle z karmelem Stroopwafle lub Nutellą, a także miękkie puszyste holenderskie mini naleśniki podawane z różnymi dodatkami, takimi jak masło i cukier puder, świeże owoce, holenderski syrop, ciepłe wiśnie, masło orzechowe, śmietana.

LODY TAJSKIE – Lody tajskie. Najpyszniejsze ice rolls robione na Twoich oczach. 100% naturalne składniki.

SZTUKA ŚLEDZIA – Holenderskie matjasy sprzedawane w różnych konfiguracjach: sałatki, tatar, kanapki z matjasem i filet solo.

KROWARZYWA – Wegańskie burgery po brzegi wypchane świeżymi, zdrowymi, roślinnymi składnikami. Przygotowujemy je z pasją i na wypasie. To smak, jakiego nie zapomnisz. W naszym jedzeniu znajdziesz zdrowie oraz miłość do zwierząt i przyrody.

FRAGOLA – Połączenie świeżych, soczystych owoców ze smakiem wyśmienitej belgijskiej czekolady. Do wyboru mamy kilkanaście gatunków owoców, a każdy w aksamitnej mlecznej, białej lub gorzkiej czekoladzie! W ofercie mamy między innymi papryczkę chili i ser camembert w czekoladzie! Koniecznie musicie spróbować!

SURFBURGER – Restauracje stworzone z pasji do pysznych domowych burgerów przyrządzanych z naturalnych i świeżych składników. Bezkompromisowe połączenie jakości i smaku, ale bez zbędnego blichtru drogiej restauracji. Dostępne dla każdego i na każdą kieszeń. Dodatkowo serwowane są burgery wege oraz chrupiące frytki przyrządzane z niemrożonych ziemniaków.

MR. PANCAKE – Najbardziej lifestyle’owa, najsłodsza i najbardziej kaloryczna knajpa w Polsce i na festiwalu. W menu pancakes w autorskich konfiguracjach – Pop-Tarts, M&M’s, Oreo, Magic Stars i wiele innych.

PIZZA BOYZ – Nowy projekt ekipy Mr. Pancake. Na Open’erze podawana na slice'ypizza z mac & cheese, frytkami lub salsą mango. Takie rzeczy tylko u nas.

TUK TUK – Koncept dający możliwość zasmakowania prawdziwego tajskiego street food na Open’erze. Celem Tuk Tuka jest upowszechnianie kreatywnych i egzotycznych potraw inspirowanych z jednej strony tradycyjną tajską kuchnią, a z drugiej strony szybkim wielkomiejskim życiem.

LODY SUCRE – Nasze lody są bogate w świeże mleko i śmietanę, miód oraz składniki najwyższej próby takie jak: czysta pistacja sycylijska z Bronte, orzechy laskowe z Piemontu czy migdały z Walencji. Nasze sorbety są cudnie kremowe i bardzo intensywnie owocowe. Nie zawierają żadnych emulgatorów, stabilizatorów ani utwardzonych tłuszczów roślinnych.

HAPPY LITTLE TRUCK – Prawdziwa włoska pizza prosto z szamotowego pieca typu neapolitańskiego, opalanego drewnem. W naszej mobilnej pizzerii powstaje pizza na ręcznie wyrabianym cieście na zakwasie. Wypiekamy ją w temp. 500 stopni. Od poniedziałku do niedzieli zapraszamy do naszego stałego miejsca: Happy Little Truck - Marynka Piwo i Aperitivo, ul. Kazimierza Wielkiego 39, Wrocław.

FUNKY DONKEY – Funky Donkey Cafe to mobilna kawiarnia. Jesteśmy tam, gdzie dzieje się coś ciekawego. Chcemy dostarczać dobrą kawę tym, którzy tego potrzebują, i do miejsc, gdzie jest ona trudno dostępna.

FRYTKI BELGIJSKIE – Street Food na boghato! Oryginalne frytki belgijskie z belgijskich ziemniaków z domowej roboty sosami.

WIELKA BUŁA – Jedzenie na telefon Gdańsk Oliwa. Pyszne, domowe, robione na miejscu zapiekanki. Zero mrożonek i gotowców.

WEST COAST TOAST – Tak, jesteśmy kolejnym food truckiem w Warszawie. Ale mamy do zaserwowania coś specjalnego. Wypasione tosty z wypasionymi składnikami!

BELMONDO – Dwóch przyjaciół. Jeden samochód. Wspólna wizja jedzenia.

Tak się zaczęła miłość do Belmondo - citroena HY.

PAN SZAMA – Original Klops Truck and Lunch Bar Warsaw

POT SPOT – pierwszy w Polsce foodtruck serwujacy curry, chilli, gulasze i zupy, doceniony m.in. przez KUKBUK i magazyn LOGO, finalista Warszawskiej Pyzy 2015. W ofercie również dania wegańskie, bezglutenowe, bez laktozy i oczywiście - wszystko bez ulepszaczy!

PASTAmobile – czyli pierwszy w Warszawie Food truck z makaronami. Trzy rodzaje włoskiego makaronu, trzy rodzaje sosów (nie są to sosy typowo włoskie), do tego świeże desery owocowe i zimna lemoniada własnej roboty. Wszystko robimy wyłącznie z wysokiej jakości, świeżych i naturalnych składników. Staramy się aby było smacznie, lekko i zdrowo

NALEŚNIKI Z BRYKI

YUGO – Zapraszamy serdecznie do nowej bałkańskiej knajpki YUGO, specjalizującej się w kuchni krajów południowych Słowian. Znajdziecie tu potrawy, których skosztować można na ulicach Belgradu, Sarajeva, Ljubljany, Skopje, Podgoricy czy Zagrzebia. Pożywne zupy, pyszne sałatki i dania z grilla podawane w tradycyjnej bułce lepinja. A po jedzeniu najlepszą kawę z małej serbskiej palarni, paloną specjalnie dla nas!

ROCOTILLO – meksykańska kuchnia

GRINGO BAR – Gotujemy z pasją i miłością do jedzenia i ludzi. Używamy wyselekcjonowanych produktów najwyższej jakości. Inspirujemy się kuchnią tex-mex, jednak nie zapominamy o polskich podniebieniach i staramy się zaspokajać gusta wszystkich naszych gości. Wykorzystujemy sezonowe przysmaki do tworzenia różnych wariacji kulinarnych. Wszystkie nasze dania gotujemy łagodnie a dodatkami podkreślamy ostrość, sami robimy wszystkie salsy: mango-chili, quacamole, papaja-estragon, malina-chili, gringo-habanero, pomidorowa. Nasz lokal ogarnia luźna atmosfera, w tle leci dobra muzyka a pozytywna energia działa wymiennie między ekipą Gringo a naszymi gośćmi.

PO NITCE FOOD TRUCK – Serwujemy ręczne robione makarony w różnej formie - długie, krótkie, proste, zakręcone, tradycyjne, smakowe lub faszerowane… zawsze w parze z sosami na bazie sezonowych produktów oraz świeżych ziół.

Idealnie zbalansowane warzywa, owoce i zioła oferujemy również w formie mocktaili, które zapewnią optymalną dawkę energii i witamin.

THE DUMPLINGS – food truck z azjatyckimi pierożkami dim sum

CUSTOM PIZZA TRUCK – Custom Pizza Truck - pizza napoletana, amerykańska ciężarówka serwująca włoską pizzę z pieca opalanego drewnem, jedyny w swoim rodzaju Food Truck w Polsce

MUKA BAR – uderzenie prawdziwej energii powstałej z pasji do zdrowego i smacznego jedzenia.

Jesteśmy tam, gdzie potrzebujesz nas najbardziej!

FEJK KEJK – pierwsza w Polsce mobilna fit cukiernio-lunchownia

A także: Paradise Fries, Villa Polanica, Pizza Jaruga, Frodo Burgery, La Buda, BB King, Vegan Locals, Black Mamba, Jakie Taco?!, Toko Sushi, Fragola, Belgijki, Wheel Meal / Curry Point, Bagiety z furgonety, Francuska Robota, Jeść, Smoke BBQ, Szawa, Zapieksownia, Majjwerr, Odd Dog Rzemieślnicze Hot Dogi, Los Santos Bar, Tentego, Frytki na Imprezie, Pizzaland, Kebs, Chochla, Brat Wurst, Bez Ości, Akita Ramen, Pasibus, Burger Pro, Carmnik, Langosh, Panczo Bas, Pierogi z Drogi, Real Greek, Zakochany Kundel, Flamaster, Art Cafe, Kultowe Zapiekanki, Piñata Mexican Food, Frytka.pl, Pauza, Stacja Kopytko, Nice to eat you, Gofreak, Wok Gang, Słodka Fabryczka, O Bulwa, Pita Pita, Street Menu, Falafel Love, Muka Bar, Feed Me Fit Me, Porcja Smaku, Smaki Ziemi, Bezglutenowa Kuchnia Wegańska, Grill Chata, Papuvege, Sztuka Śledzia.

MODA

Majors, Hajde, Pan tu nie stał, Vintage Market, Nenukko, Unknown Style, Why So Serious, Patryk Wojciechowski, Maciek Sieradzky, Kombokolor, Brylowe, Madox, The Urban Beard, Magda Hasiak, Cherrish

BEAUTY

Brush BARBER SHOP

MUZYKA

Music Corner

Organizator:
 
Sponsor główny:
SPONSORZY / WSPÓŁPRACA / PATRONI MEDIALNI:
Projekt i realizacja Me & My Friends Copyright © Alter Art 2012